با عضویت، اطلاعیههای مدیر (مثل باز شدن ثبتنامها) را میبینید و در صورت اجازه، روی گوشی اعلان میگیرید. شماره موبایل شما اینجا نشان داده نمیشود و اعضای دیگر را نمیبینید.